منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
عفوآ أنت لم تسجل بعد في المنتدي وستكون بعض الاقسام محجوبه عنك
يمكنك الآن التسجيل لن تستغرق بضعه ثوان وستصبح عضوآ معنا لتتمتع بكل أمكانيات المنتدي وكذلك إضافه المواضيع
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
عفوآ أنت لم تسجل بعد في المنتدي وستكون بعض الاقسام محجوبه عنك
يمكنك الآن التسجيل لن تستغرق بضعه ثوان وستصبح عضوآ معنا لتتمتع بكل أمكانيات المنتدي وكذلك إضافه المواضيع
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في

المنتدي الرسمي لمشجعي رانيا نجيب الجزار ستار اكاديمي صور - فيديو - محمد علي المغربي ستار اكاديمي-محمود شكري ستار اكاديمي 7 -صور-اغاني-معلومات-شات-مسابقات-موسيقي-افلام عربيه -أفلام اجنبي-مسرحيات-برامج-المنتدي الرسمي ستار اكاديمي 8
 
الرئيسيةالبوابهأحدث الصورالتسجيلدخول
::::الآن وحصريآ بالمنتدي ::: بقاعه سينما رامي ::: يمكنكم مشاهدة و تحميل :: فيلم أذاعة حب : بطولة : منه شلبي :: فيلم :: الفيل في المنديل بطولة : طلعت زكريا :: فيلم سامي اكسيد ال كربون بطولة : هاني رمزي ودره :: فيلم المركب بطولة : يسرا اللوزي و رامز امير ::  فيلم الفاجومي  بطولة :صلاح عبد الله والهام شاهين و خالد الصاوي :: فيلم صرخة نمله بطولة : عمرو عبد الجليل و رانيا يوسف مع بداية عرضه بدور السينما

 

 دقية البامية باللحمة

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
رانا السيد
مشرف قسم
مشرف قسم



انثى
عدد الرسائل : 10868
العمر : 33
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه: الاسكندريه
حكمه أعمل بها: الحمد للله ميه ميه

دقية البامية باللحمة Empty
مُساهمةموضوع: دقية البامية باللحمة   دقية البامية باللحمة I_icon_minitimeالخميس 15 يوليو 2010 - 12:23

* دقية بامية باللحمة*


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


*المقادير*

* كيلو بامية
*1/2 كيلو طماطم او معلقة صلصة كبيرة

* 1/2 كيلو لحمة

*معلقة سمنة

* راس ثوم

*ملح وفلفل

* بصلة مبشورة

* الطريقة*

* نحمر البصلة مع السمنة ثم يضاف اليها اللحمة حتى يتغير لون اللحمة وبعدها نحط خلاط الطماطم


ونحط شوية مياة بس مش كتير على قد كمية اللحمة ونسبهم على النار لحد ما اللحمة تستوى وبعد


وبعد ماللحمة تستوى نحط البامية والملح الى ان تستوى ثم نهرس 3 فصوص توم ونحط عليهم فلفل


اسود ونضعها على البامية لحد ما نتاكد ان البامية استوت وبعد كدة نطفى النار ونحطها فى طبق وناكل.


* وبالهنااااااااااااا والشفاااااااااااااا*
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سهام
وسام التميز
وسام التميز
سهام


انثى
عدد الرسائل : 10513
العمر : 42
تاريخ التسجيل : 06/05/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه:
حكمه أعمل بها:

دقية البامية باللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: دقية البامية باللحمة   دقية البامية باللحمة I_icon_minitimeالخميس 15 يوليو 2010 - 12:33

شكرا رانا على الباميه بس انا بكلها من غير لحمه تسلم ايديك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رانا السيد
مشرف قسم
مشرف قسم



انثى
عدد الرسائل : 10868
العمر : 33
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه: الاسكندريه
حكمه أعمل بها: الحمد للله ميه ميه

دقية البامية باللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: دقية البامية باللحمة   دقية البامية باللحمة I_icon_minitimeالخميس 15 يوليو 2010 - 13:06

تسلمى ياسهامو على مرورك انا عرفاكى نباتية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عاشقه الورد
مشرف قسم
مشرف قسم
عاشقه الورد


انثى
عدد الرسائل : 1701
العمر : 36
البلد : ام الدنيا
تاريخ التسجيل : 10/04/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه:
حكمه أعمل بها:

دقية البامية باللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: دقية البامية باللحمة   دقية البامية باللحمة I_icon_minitimeالخميس 15 يوليو 2010 - 13:31


يا سيدى انا بقى مش نباتيه وبحبها اوى وخصوصا

من ايد رنوشه هههههههههههه تسلم ايدك يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رانا السيد
مشرف قسم
مشرف قسم



انثى
عدد الرسائل : 10868
العمر : 33
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه: الاسكندريه
حكمه أعمل بها: الحمد للله ميه ميه

دقية البامية باللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: دقية البامية باللحمة   دقية البامية باللحمة I_icon_minitimeالخميس 15 يوليو 2010 - 13:42

ربنا يخليكى ياندوشة تكليها بالف هنا وشفا تسلمى على مرورك ياقمرايه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
منه يوسف
وسام التميز
وسام التميز
منه يوسف


انثى
عدد الرسائل : 6124
العمر : 37
البلد : الاسكندرية
العمل/الترفيه : عضوة بمنتدى رامى
تاريخ التسجيل : 23/04/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه: الاسكندريه
حكمه أعمل بها: اعمل حساب للغد

دقية البامية باللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: دقية البامية باللحمة   دقية البامية باللحمة I_icon_minitimeالخميس 15 يوليو 2010 - 15:15

وانا بموووووووووت فى البامية بجد اكلات جميلة رنوش مع المزيد ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سمورة
أنشط الأعضاء مرشح أشراف
أنشط الأعضاء مرشح أشراف
سمورة


انثى
عدد الرسائل : 11319
العمر : 36
البلد : بورسعيد
العمل/الترفيه : اغليس على خلق الله فى الرايحه والجايه
تاريخ التسجيل : 19/05/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه:
حكمه أعمل بها: البحر والشمس وقت الغروب

دقية البامية باللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: دقية البامية باللحمة   دقية البامية باللحمة I_icon_minitimeالخميس 15 يوليو 2010 - 21:52

رانا بما ان هى بامية وانا بحب البامية

لازم تعزمينا عليها بس كترى اللحمة شويتين
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رانا السيد
مشرف قسم
مشرف قسم



انثى
عدد الرسائل : 10868
العمر : 33
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه: الاسكندريه
حكمه أعمل بها: الحمد للله ميه ميه

دقية البامية باللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: دقية البامية باللحمة   دقية البامية باللحمة I_icon_minitimeالخميس 15 يوليو 2010 - 22:03

تسلمى سمورة على مرورك انتى تنورينى والله واذودلك لحمة واديكى عجل بحاله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سمورة
أنشط الأعضاء مرشح أشراف
أنشط الأعضاء مرشح أشراف
سمورة


انثى
عدد الرسائل : 11319
العمر : 36
البلد : بورسعيد
العمل/الترفيه : اغليس على خلق الله فى الرايحه والجايه
تاريخ التسجيل : 19/05/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه:
حكمه أعمل بها: البحر والشمس وقت الغروب

دقية البامية باللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: دقية البامية باللحمة   دقية البامية باللحمة I_icon_minitimeالخميس 15 يوليو 2010 - 22:19

ههههههههههههههههههههههههههههههه

شكرا يا رنووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
دقية البامية باللحمة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» البامية الويكا اكلة صعيدية روعة
» الرقاق باللحمة المفرومة
» بطاطس باللحمة المفرومة
» كفتة البطاطس باللحمة المفرومة للعزومات
» صينية البطاطس باللحمة المفرومة للعزومات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في :: منتديات رامي :: القسم العام :: منتدي الطبخ والأكلات المميزه-
انتقل الى: