منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
عفوآ أنت لم تسجل بعد في المنتدي وستكون بعض الاقسام محجوبه عنك
يمكنك الآن التسجيل لن تستغرق بضعه ثوان وستصبح عضوآ معنا لتتمتع بكل أمكانيات المنتدي وكذلك إضافه المواضيع
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
عفوآ أنت لم تسجل بعد في المنتدي وستكون بعض الاقسام محجوبه عنك
يمكنك الآن التسجيل لن تستغرق بضعه ثوان وستصبح عضوآ معنا لتتمتع بكل أمكانيات المنتدي وكذلك إضافه المواضيع
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في

المنتدي الرسمي لمشجعي رانيا نجيب الجزار ستار اكاديمي صور - فيديو - محمد علي المغربي ستار اكاديمي-محمود شكري ستار اكاديمي 7 -صور-اغاني-معلومات-شات-مسابقات-موسيقي-افلام عربيه -أفلام اجنبي-مسرحيات-برامج-المنتدي الرسمي ستار اكاديمي 8
 
الرئيسيةالبوابهأحدث الصورالتسجيلدخول
::::الآن وحصريآ بالمنتدي ::: بقاعه سينما رامي ::: يمكنكم مشاهدة و تحميل :: فيلم أذاعة حب : بطولة : منه شلبي :: فيلم :: الفيل في المنديل بطولة : طلعت زكريا :: فيلم سامي اكسيد ال كربون بطولة : هاني رمزي ودره :: فيلم المركب بطولة : يسرا اللوزي و رامز امير ::  فيلم الفاجومي  بطولة :صلاح عبد الله والهام شاهين و خالد الصاوي :: فيلم صرخة نمله بطولة : عمرو عبد الجليل و رانيا يوسف مع بداية عرضه بدور السينما

 

 القلقااااااس

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
رانا السيد
مشرف قسم
مشرف قسم



انثى
عدد الرسائل : 10868
العمر : 33
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه: الاسكندريه
حكمه أعمل بها: الحمد للله ميه ميه

القلقااااااس Empty
مُساهمةموضوع: القلقااااااس   القلقااااااس I_icon_minitimeالسبت 17 يوليو 2010 - 14:08

* طريقة عمل القلقاس*

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


*المقادير*


*حوالى كيلو لحمة

* 3 حبات قلقاسمتوسط الحجم حوالى كيلو يعنى

*اربع حزم سلق

*نصف حزمة كسبرة خضرا

*اربع فصوص توم كاملين

* ملح /فلفل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


*الطريقة*


* نسلق اللحمة جيدا


* نقشر القلقاس ونقطع القلقاس مكعبات وتمسحه بفوطة نظيفة او نغسله غسلة بسيطة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


* وبعد ماللحمة تستوى طبعا نحط القلقاس بس تكون اللحمة مستوية نصف سوة ونسيبه لحد مايستوى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


* وبالنسبة للسلق ونقطع ورقه ونفصله عن العيدان ونغسلو ونصفى بمصفاة لحد منتخلص من المياة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


* وبعد كدة نحطو فى حلة ونحطه على النار

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


* وبعدعشر دقايق بنكتشف ان الورق حجمه بيقل نضيف اربع فصوص توم مهروسين مع الكسبرة


ونحمرهم ونعمهم بالهون كويس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


* وبعدين نحط الخضرة الا عملنها على القلقاس واللحمة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


* وبعدين نسيب القلقاس واللحمة على النار ونتاكد ان القلقاس واللحمة استو طبعا مننساش الملح والفلفل


فى سلق اللحمة وبس ودة الشكل النهائى للقلقاس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


* وبالهناااااااااااا والشفاااااااااا*
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سمورة
أنشط الأعضاء مرشح أشراف
أنشط الأعضاء مرشح أشراف
سمورة


انثى
عدد الرسائل : 11319
العمر : 36
البلد : بورسعيد
العمل/الترفيه : اغليس على خلق الله فى الرايحه والجايه
تاريخ التسجيل : 19/05/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه:
حكمه أعمل بها: البحر والشمس وقت الغروب

القلقااااااس Empty
مُساهمةموضوع: رد: القلقااااااس   القلقااااااس I_icon_minitimeالسبت 17 يوليو 2010 - 15:49

يييييعععععععععععععععععععععععععععع

مبحبووش بس بدال منك رنووووووش مش هاكلووو بردوووو


شكر يا رنا خليكى فى الحلويات احسن
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رانا السيد
مشرف قسم
مشرف قسم



انثى
عدد الرسائل : 10868
العمر : 33
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه: الاسكندريه
حكمه أعمل بها: الحمد للله ميه ميه

القلقااااااس Empty
مُساهمةموضوع: رد: القلقااااااس   القلقااااااس I_icon_minitimeالسبت 17 يوليو 2010 - 15:59

ههههههههههههههههههههههه ماشى ياسمورة تسلمى على مرورك ياقمراية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
منه يوسف
وسام التميز
وسام التميز
منه يوسف


انثى
عدد الرسائل : 6124
العمر : 37
البلد : الاسكندرية
العمل/الترفيه : عضوة بمنتدى رامى
تاريخ التسجيل : 23/04/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه: الاسكندريه
حكمه أعمل بها: اعمل حساب للغد

القلقااااااس Empty
مُساهمةموضوع: رد: القلقااااااس   القلقااااااس I_icon_minitimeالسبت 17 يوليو 2010 - 20:03

تسلم ايدك رنوووووووووووووووووش مع المزيد ياقمررررررررر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
القلقااااااس
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في :: منتديات رامي :: القسم العام :: منتدي الطبخ والأكلات المميزه-
انتقل الى: