منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
عفوآ أنت لم تسجل بعد في المنتدي وستكون بعض الاقسام محجوبه عنك
يمكنك الآن التسجيل لن تستغرق بضعه ثوان وستصبح عضوآ معنا لتتمتع بكل أمكانيات المنتدي وكذلك إضافه المواضيع
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
عفوآ أنت لم تسجل بعد في المنتدي وستكون بعض الاقسام محجوبه عنك
يمكنك الآن التسجيل لن تستغرق بضعه ثوان وستصبح عضوآ معنا لتتمتع بكل أمكانيات المنتدي وكذلك إضافه المواضيع
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في

المنتدي الرسمي لمشجعي رانيا نجيب الجزار ستار اكاديمي صور - فيديو - محمد علي المغربي ستار اكاديمي-محمود شكري ستار اكاديمي 7 -صور-اغاني-معلومات-شات-مسابقات-موسيقي-افلام عربيه -أفلام اجنبي-مسرحيات-برامج-المنتدي الرسمي ستار اكاديمي 8
 
الرئيسيةالبوابهأحدث الصورالتسجيلدخول
::::الآن وحصريآ بالمنتدي ::: بقاعه سينما رامي ::: يمكنكم مشاهدة و تحميل :: فيلم أذاعة حب : بطولة : منه شلبي :: فيلم :: الفيل في المنديل بطولة : طلعت زكريا :: فيلم سامي اكسيد ال كربون بطولة : هاني رمزي ودره :: فيلم المركب بطولة : يسرا اللوزي و رامز امير ::  فيلم الفاجومي  بطولة :صلاح عبد الله والهام شاهين و خالد الصاوي :: فيلم صرخة نمله بطولة : عمرو عبد الجليل و رانيا يوسف مع بداية عرضه بدور السينما

 

 الرقاق باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
رانا السيد
مشرف قسم
مشرف قسم



انثى
عدد الرسائل : 10868
العمر : 33
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه: الاسكندريه
حكمه أعمل بها: الحمد للله ميه ميه

الرقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: الرقاق باللحمة المفرومة   الرقاق باللحمة المفرومة I_icon_minitimeالأحد 18 يوليو 2010 - 18:27

* طريقة عمل الرقاق باللحمة*

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

* المقادير*

* لحمة مفرومة

* سمن / ملح / فلفل

* شوربة ويريد تكون شوربة لحمة

* 8 شرائح رقاق

* بصلة كبيرة

* طريقة عمل عصاج اللحمة*


نقطع البصلة قطع صغيرة او نبشرها ونحمرها بمعلقة سمنة على النار حتى تصفر وبعد كدة نحط اللحمة


ونحط الملح والفلفل ونفضل نقلب لحد ماللحمة تستوى بشكل متوسط وبد كدة نبلل الرقاق بالشوربة وبعد


نحضر صينية وندهنها سمنة وبعد كدة نحط الرقاق حوالى 4 رقائق ونحط العصاج ونفردة فوق الرقاق


ونفضل نكمل لحد اخر الصنية وبعد كدة نحط معلقة سمنة على الوش وبعد كدة نحط الصنية فى الفرن


ونسيبه لحد مالوش يحمر وبس.



* وبالهناااااااااااااااا والشفااااااااااااااا*


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عاشقه الورد
مشرف قسم
مشرف قسم
عاشقه الورد


انثى
عدد الرسائل : 1701
العمر : 36
البلد : ام الدنيا
تاريخ التسجيل : 10/04/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه:
حكمه أعمل بها:

الرقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمة المفرومة   الرقاق باللحمة المفرومة I_icon_minitimeالأحد 18 يوليو 2010 - 23:59


تسلم ايديكى رنوش
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سهام
وسام التميز
وسام التميز
سهام


انثى
عدد الرسائل : 10513
العمر : 41
تاريخ التسجيل : 06/05/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه:
حكمه أعمل بها:

الرقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمة المفرومة   الرقاق باللحمة المفرومة I_icon_minitimeالإثنين 19 يوليو 2010 - 0:27

تسلم ايديكى رانوش بس بالسكر احسن
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حنين
مشرف قسم
مشرف قسم
حنين


انثى
عدد الرسائل : 5548
العمر : 34
البلد : بورسعيد
تاريخ التسجيل : 30/04/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه: بوووورسعيد
حكمه أعمل بها: لا تترك عمل اليوم الى الغد ممكن لبعد الغد

الرقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمة المفرومة   الرقاق باللحمة المفرومة I_icon_minitimeالإثنين 19 يوليو 2010 - 8:04

تسلم ايدك يا احلى رنااااااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سمورة
أنشط الأعضاء مرشح أشراف
أنشط الأعضاء مرشح أشراف
سمورة


انثى
عدد الرسائل : 11319
العمر : 36
البلد : بورسعيد
العمل/الترفيه : اغليس على خلق الله فى الرايحه والجايه
تاريخ التسجيل : 19/05/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه:
حكمه أعمل بها: البحر والشمس وقت الغروب

الرقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمة المفرومة   الرقاق باللحمة المفرومة I_icon_minitimeالإثنين 19 يوليو 2010 - 9:54

رنوووووووووووووووووووووووووش

شكلة يفتح النفس وانا بمووووت فى الاكلة دى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رانا السيد
مشرف قسم
مشرف قسم



انثى
عدد الرسائل : 10868
العمر : 33
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه: الاسكندريه
حكمه أعمل بها: الحمد للله ميه ميه

الرقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمة المفرومة   الرقاق باللحمة المفرومة I_icon_minitimeالإثنين 19 يوليو 2010 - 15:22

شكرا ندوشة وسهامو وحنووووووووووووووون وسمورتى على مروركم نورتو التوبك ياقمرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الرقاق باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في :: منتديات رامي :: القسم العام :: منتدي الطبخ والأكلات المميزه-
انتقل الى: