منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
عفوآ أنت لم تسجل بعد في المنتدي وستكون بعض الاقسام محجوبه عنك
يمكنك الآن التسجيل لن تستغرق بضعه ثوان وستصبح عضوآ معنا لتتمتع بكل أمكانيات المنتدي وكذلك إضافه المواضيع
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
عفوآ أنت لم تسجل بعد في المنتدي وستكون بعض الاقسام محجوبه عنك
يمكنك الآن التسجيل لن تستغرق بضعه ثوان وستصبح عضوآ معنا لتتمتع بكل أمكانيات المنتدي وكذلك إضافه المواضيع
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في

المنتدي الرسمي لمشجعي رانيا نجيب الجزار ستار اكاديمي صور - فيديو - محمد علي المغربي ستار اكاديمي-محمود شكري ستار اكاديمي 7 -صور-اغاني-معلومات-شات-مسابقات-موسيقي-افلام عربيه -أفلام اجنبي-مسرحيات-برامج-المنتدي الرسمي ستار اكاديمي 8
 
الرئيسيةالبوابهأحدث الصورالتسجيلدخول
::::الآن وحصريآ بالمنتدي ::: بقاعه سينما رامي ::: يمكنكم مشاهدة و تحميل :: فيلم أذاعة حب : بطولة : منه شلبي :: فيلم :: الفيل في المنديل بطولة : طلعت زكريا :: فيلم سامي اكسيد ال كربون بطولة : هاني رمزي ودره :: فيلم المركب بطولة : يسرا اللوزي و رامز امير ::  فيلم الفاجومي  بطولة :صلاح عبد الله والهام شاهين و خالد الصاوي :: فيلم صرخة نمله بطولة : عمرو عبد الجليل و رانيا يوسف مع بداية عرضه بدور السينما

 

 طريقة عمل المكرونة وقريبا بالبيشاميل

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
NADA201099
عضو نشيط
عضو نشيط
NADA201099


انثى
عدد الرسائل : 178
العمر : 26
البلد : مصر
العمل/الترفيه : طالبة
تاريخ التسجيل : 06/07/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه:
حكمه أعمل بها: الطاقه

طريقة عمل المكرونة وقريبا بالبيشاميل Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل المكرونة وقريبا بالبيشاميل   طريقة عمل المكرونة وقريبا بالبيشاميل I_icon_minitimeالأربعاء 14 يوليو 2010 - 22:11

--------------------------------------------------------------------------------

هاى

عايزين نتشارك فى الموضوع ده و نتبادل خبرات بعض فى الاكلات الى عمايلها سهلة و سريعة و فى نفس الوقت يكون طعمها لذيذ و حلو
فياريت الى عنده اى اختراع يقوله او حتى وصفة قديمه بس تكون جامده كده
عموما هبدأ انا بالحاجات الى بفضلها

المكرونه
طبعا المكرونه عمايلها سهلة و سريعة بس طعمها مبيبقاش حلو اوى بالطرق العادية و دى طريقتى ...
معلومة::لما تيجي تشترى مكرونه شوف اصفر نوع قدامك و هاته لان نسبة البيض فيه بتبقى اكتر و طعمها بيبقى الذ
المقادير:
نص كيس مكرونه او تلت تربع
كيس شوربة ماجى او كنور احسن طعم هو المشروم و عموما اختار النكهة الى تعجبك

طريقة الاعداد:
طبعا بتسلق المكرونة عادى و هو انك تسخن ميه (5 لتر لكل كيس) و بعد ما تغلى تحط فيها المكرونه و بعد خمس دقايق حط معلقة ملح كبيره و بعد ربع ساعه من الغليان شيك على المكرونه هتكون بدأت تستوى شوف الملح لو محتاجه زود بس متكترش اكتر من معلقة كبيره و بعد تلت ساعه من الغليان هتكون تقريبا استوت

فى نفس الوقت تكون بتعمل الشوربة فى حلة تانيه و طريقتها سهلة تحط لتر ميه فى حلة و تحط فيها كيس الشوربة و تستنى لغايه ما تغلى و تقوم موطى النار عليها خالص

بعد ما المكرونه تستوى صفيها و حطها فى الشوربة خمس دقايق ... و ادعيلي

الهامبورجر
كل الناس بتحب الهامبورجر بس بقى تقليدي اوى فى البيت و حتى لما بنخرج بناكل برضه هامبورجر... عموما جرب الطريقة دى و سلملى على هارديز
اشترى فى الأول نوع هامبورجر بالتوابل ... فيه امريكانا بالتوابل العربية و ده الى انا بفضله بس اى نوع بالتوابل هيقضى الغرض
السر فى الخلطه ... هات جبنه شيدر مدخنه و بتتباع عند اى سوبر ماركت كبير
و انت بتحمر الهامبورجر قبل ما تستوى بحاجه بسيطه حط الجبنه الشيدر عليها عشان تسيح معاها و خلى بالك الجبنه الشيدر المدخنه طعمها قوى جدا يعنى متكترش اوى... و بس حطها بقى فى العيش و عيش حياتك فى الكاتشب و يا سلام لو كاتشب حار ...
و برضه هتدعيلي
و على فكرة ممكن تعمل بالجبنه دى بيض مقلى خرافه حط قطع منها فى البيض و انت بتقليه مع صابع مقطع هوت دوج ... و مش هتقدر تغمض عينك
و فيه برضه وجبة لذيذه ساعات بعملها على الفطار مع بساطتها الشديده
هات رغيف عيش و حط فيه جبنه رومى و اربع شرايح طماطم رفيعين و حطه فى الميكرويف او الفرن او اى حاجه بتسخن....... بيبقى لذيذ جداااااا

و بس خلاص ده الى عندى عايزين نشوف بقى اختراعاتكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سمورة
أنشط الأعضاء مرشح أشراف
أنشط الأعضاء مرشح أشراف
سمورة


انثى
عدد الرسائل : 11319
العمر : 36
البلد : بورسعيد
العمل/الترفيه : اغليس على خلق الله فى الرايحه والجايه
تاريخ التسجيل : 19/05/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه:
حكمه أعمل بها: البحر والشمس وقت الغروب

طريقة عمل المكرونة وقريبا بالبيشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل المكرونة وقريبا بالبيشاميل   طريقة عمل المكرونة وقريبا بالبيشاميل I_icon_minitimeالخميس 14 أكتوبر 2010 - 22:41

تسلم ايدك

هجربها اكيد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
هشام العراقى
مرشح للأشراف بالمنتدي
مرشح للأشراف بالمنتدي
هشام العراقى


ذكر
عدد الرسائل : 3611
العمر : 34
تاريخ التسجيل : 08/11/2010

بطاقتي الشخصية
المدينه:
حكمه أعمل بها:

طريقة عمل المكرونة وقريبا بالبيشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل المكرونة وقريبا بالبيشاميل   طريقة عمل المكرونة وقريبا بالبيشاميل I_icon_minitimeالسبت 4 ديسمبر 2010 - 12:07

شكرا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل المكرونة وقريبا بالبيشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل المكرونة بالسجق...........
» طريقة عمل المكرونة بالربيان........
» المكرونة الحارة باللحم
» سلطة المكرونة الفرنسية
» المكرونة بيالبيشاميل وصلت

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات رامي و أصدقاء جوستن تي في :: منتديات رامي :: القسم العام :: منتدي الطبخ والأكلات المميزه-
انتقل الى: